Selecteer een pagina

Even kennismaken…

Ik ben Lien en ik ben de zaakvoerder van Get Your Ducks In A Row (GYDIAR).

Met Get Your Ducks In A Row help ik ondernemers om meer inzicht te krijgen in hun financiën en administratie. Ik help hen door structuur te brengen in hun zaak, door processen/workflows te optimaliseren en te automatiseren waar mogelijk. Op deze manier kunnen zij zich volledig op hun core business focussen en hebben ze alle tools in handen om een winstgevende onderneming uit te bouwen.

Lien klein 2020

Ik heb Bedrijfsmanagement gestudeerd, optie Accountancy-Fiscaliteit. Na mijn opleiding ben ik meteen beginnen werken als boekhouder bij Ikea Service Centre in Zaventem.

Ongeveer 5 jaar later kreeg ik de kans om bij BNP Paribas Fortis aan de slag te gaan als Adviseur Ondernemersbank. Hier was ik de contact- en vertrouwenspersoon in de bank voor vele ondernemers. Met veel plezier adviseerde ik hen met betrekking tot al hun professionele en privé projecten. Ik kreeg vragen over opstarten van vennootschap, een investeringskrediet, opbouw van pensioen, de aankoop van een huis, levensverzekeringen en zoveel meer.

Begin 2020 voelde ik echter dat mijn verhaal bij BNP stilaan uitverteld was. Ik wou veel nauwer samenwerken met die ondernemers, hen pro-actiever en persoonlijker begeleiden. Dus nam ik in mei 2020 ontslag als Adviseur ondernemersbank bij BNP en ging ik op zoek naar een andere manier om ondernemers te helpen. 

De start van Get Your Ducks In A Row

Na een korte pauze, veel lezen, nadenken en praten met vrienden en familie, wist ik het: “Ik wil business finance toegankelijk en begrijpbaar maken voor ondernemers die geen kaas gegeten hebben van financiën. Ik wil hen begeleiden met het uitbouwen van een winstgevende zaak, zonder hen extra stress te bezorgen. Ik word Financieel ondernemerscoach of Financial Business Coach.”
Dat was de start van Get Your Ducks In A Row of GYDIAR.

Het is mijn doel om jou als ondernemer inzicht te geven in je cijfers, om samen met jou een plan op te maken voor de toekomst.

Om je de nodige kennis en tools aan te reiken zodat je op regelmatige basis en op een eenvoudige manier de vinger aan de pols van je onderneming kan houden.
En dat alles zonder stress.

Wil jij graag vol vertrouwen in je onderneming staan en beslissingen nemen op basis van cijfers in plaats van op buikgevoel? Stuur me dan zeker een berichtje via onderstaand contactformulier.

Wist je dat…

  • ik mezelf de trotse mama mag noemen van 3 fantastische dochters: Britt 💙, Kato 💛 en Nina 💜
  • ik getrouwd ben met mijn jeugdliefde 💗, we zijn samen sinds 1999, dat kan al wel tellen. Hij is mijn partner-in-crime, mijn stoere tuinman ;), mijn thuis na een drukke dag, mijn steun en toeverlaat… En na al die jaren kunnen we nog steeds samen de slappe lach krijgen 😄
  • dansen mijn grote passie is en ook een van de weinige manieren om de stroom gedachten in mijn hoofd even op pauze te kunnen zetten 💃
  • er in mij een echte Friends-addict (–They don’t know that we know they know…) en Harry Potter nerd 🤓 schuilt
  • Nutella choco de enige choco voor mij is
  • ik een supergeheugen heb voor de gekste weetjes en uitdrukkingen, maar dat ik verschrikkelijk ben in oriënteren (I love Waze!)
  • ik een beetje bang ben van alles wat vleugels heeft… dus ja ook van eenden 🙈